Прозорість та інформаційна відкритість закладу

 


Мова освітнього процесу - українська
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (м'ясо)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (теплова енергія)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (овочі)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (молоко)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (овочі)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (овочі)
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі електричної енергії
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі електричної енергії
Фінансова звітність
Звітність завідуючої
Ліцензія на провадження освітньої діяльності
Статут закладу
Перелік територій обслуговування
Структура та органи управління закладу освіти
Правила прийому до закладу освіти
План заходів щодо запобігання та протидії булінгу
Освітні програми, що реалізуютиься в закладі освіти, та перелік освітніх компонентів, що передбачені відповідною освітньою програмою
Ми у Edata та ProZorro
Використання бюджетних коштів