Прозорість та інформаційна відкритість закладу


Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (м'ясо)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (теплова енергія)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (овочі)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (молоко)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (овочі)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (овочі)
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі електричної енергії
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі електричної енергії
  
Статут закладу освіти
Ліцензія на провадження освітньої діяльності
Структура та органи управління закладу освіти
Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі освіти, та перелік освітніх компонентів, що передбачені відповідною освітньою програмою
Перелік територій обслуговування
Мова освітнього процесу - державна (українська мова)
Вакансії 
Звітність завідуючої
Правила прийому до закладу освіти
Правила поведінки здобувача освіти в ЗДО
План заходів щодо запобігання та протидії булінгу
Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки булінгу (цькування) в ЗДО
Кошторис і Фінансова звітність
Ми у Edata та ProZorro
Використання бюджетних коштів