Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Код ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо

(філе куряче охолоджене, лопатка яловича без кістки охолоджена, вирізка свинини охолоджена) відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» зі змінами

 

Запит ціни пропозиції

Закупівлю здійснює Кременчуцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 19 Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області

1.

Найменування замовника

Кременчуцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 19 Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області

2.

Код згідно з ЄДРПОУ

39946761

3.

Місцезнаходження замовника

м.Кременчук, вул. Софіївська, буд.1

4.

Конкретна назва предмета закупівлі

ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо

5.

Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі (за наявності)

ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо

 

1.

філе куряче охолоджене

15112130-6

2

лопатка яловичина охолоджена

15111100-0

3.

вирізка свинини охолоджена

15113000-3

6.

Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг

3 найменування

7.

Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг

м.Кременчук, вул. Софіївська, буд.1

8.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг

по 31.12.2024

9.

Очікувана вартість

217 643,20 грн (двісті сімнадцять тисяч шістсот сорок три гривні 20 коп.).

10.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Очікувана вартість формувалась з середніх прайсових цін постачальників.

11.

Обґрунтування обсягів закупівлі.Обсяги визначено відповідно до нагальної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного споживання продуктів харчування, з розрахунку на одного вихованця закладу та у порівнянні з попереднім роком та обсягом фінансування.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено відповідно до чинних нормативних документів (ДСТУ), (ГСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, вимог Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), Законів України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 р. №142-16, спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р. №620/563.