Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Код ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
(філе куряче охолоджене, лопатка яловича без кістки охолоджена, вирізка свинини охолоджена) відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» зі змінами
Запит ціни пропозиції
Закупівлю здійснює Кременчуцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 19 Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області
1. |
Найменування замовника |
Кременчуцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 19 Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області |
|||||||||
2. |
Код згідно з ЄДРПОУ |
39946761 |
|||||||||
3. |
Місцезнаходження замовника |
м.Кременчук, вул. Софіївська, буд.1 |
|||||||||
4. |
Конкретна назва предмета закупівлі |
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо |
|||||||||
5. |
Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі (за наявності) |
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
|
|||||||||
6. |
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг |
3 найменування |
|||||||||
7. |
Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг |
м.Кременчук, вул. Софіївська, буд.1 |
|||||||||
8. |
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг |
по 31.12.2024 |
|||||||||
9. |
Очікувана вартість |
217 643,20 грн (двісті сімнадцять тисяч шістсот сорок три гривні 20 коп.). |
|||||||||
10. |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення |
Очікувана вартість формувалась з середніх прайсових цін постачальників. |
|||||||||
11. |
Обґрунтування обсягів закупівлі.Обсяги визначено відповідно до нагальної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного споживання продуктів харчування, з розрахунку на одного вихованця закладу та у порівнянні з попереднім роком та обсягом фінансування. Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено відповідно до чинних нормативних документів (ДСТУ), (ГСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, вимог Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), Законів України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 р. №142-16, спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р. №620/563.
|